Calorifer electric ADAX VP 1206 KET

Dacă e luna septembrie înseamnă că sălile de clasă ale școlilor sunt din nou animate cam șase ore, de luni până vineri. Desigur acestor șase ore se adaugă numeroase ore de teme și învățat. În condițiile în care frigul de afară dă de multe ori și temperatura din casă, studiul se poate dovedi deosebit de anevoios pentru copiii noștri. Pătrunși de frig le este extrem de greu să se concentreze, dificultatea crescând pe măsură ce se adună orele de efort intelectual. Cu siguranță acum vă întrebați dacă există, totuși, vreo alternativă. Într-adevăr, alternativa există, sub forma unui calorifer electric ADAX VP 1206 KET. În rândurile următoare vă invităm să descoperiți alături de noi, câteva dintre cele mai avantajoase caracteristici ale unui asemenea convector electric.

În primul rând temperatura din camera copilului nu va mai reprezenta o grijă. Acest fapt se datorează termostatului electronic reglabil prin buton care este integrat în fiecare model de calorifer electric ADAX VP 1206 KET. Asta înseamnă că veți avea control efectiv asupra temperaturii din camera în care este montat convectorul. Gama de temperaturi reglabile ale modelelor ADX VP 12 este cuprinsă între 5 și 35°C. Toate acestea sună foarte bine, dar cum rămâne cu consumul? Până la urmă o temperatură confortabilă în încăpere trebuie să atragă după sine facturi pe măsură, nu e așa? Ei bine, adevărul e că nu în orice caz! Cel puțin atunci când vorbim de un calorifer electric ADAX VP 1206, sau orice produs din această gamă, nu acesta este cazul. Haideți să vedem și de ce. Aceste convectoare nu funcționează cu un filament clasic, ci sunt concepute cu unul special. Acesta se încălzește la o temperatură mult mai redusă față de un filament tradițional, și anume circa 120°C. Astfel puteți economisi curent. Economii rezultă și din faptul că odată ce este atinsă temperatură reglată din termostat, caloriferul electric își scade randamentul la circa 33% din capacitatea maximă.

Iată deci principalele motive pentru care un calorifer electric ADAX VP 1206 este soluția ideală pentru crearea unui mediu în care copiii se pot concentra pe învățîtură, având bunăstarea necesară.

Tagged: Tags