Cele mai necesar informații privind aceste puști airsoft

Bine ai venit pe acest site! Ești în căutare de răspunsuri la anumite întrebări legate de aceste puști airsoft? Nu vei fi dezamăgit de noi, deoarece ne străduim să oferim câte un răspuns concret și bine explicat celor mai frecvente întrebări adresate de către clientela noastră.

Aceste puști airsoft sau pistoalele airsoft sunt fabricate asemenea pistoalelor cu arc, ambele conținând o pompă de piston cu arc. Diferența dintre aceste puști airsoft și pistoalele cu arc constă în alimentație, deoarece în puștile airsoft se utilizează baterii portabile, care se pot reîncărca, având rol în alimentarea motorului electric din interiorul acestuia, în timp ce în cazul pistoalelor cu arc se folosește o operare manuală pentru alimentare. Motorul electric cu care sunt dotate aceste puști airsoft are beneficii privind încărcarea în formă cilindrică a bilelor prin intermediul arcului pompei și prin propulsarea bilelor.

În cele mai multe rânduri, aceste puști airsoft au opțiuni selective de foc, precum: full-auto, burst în 3 runde și semi-automate. Mulțumită acestor caracteristici, puștile airsoft sunt cunoscute și sub numele de „tunuri electrice automate” sau AEG. Specialitatea acestor puști airsoft constă în viteza de foc pe care o pot atinge, începând de la 150 până la 650 ft/s (de la 46 până la 198 m/s) și rate de foc (RoF) între 100 și 1500 de cartușe pe minut. Așadar aceste puști sunt folosite pe o gamă foarte largă.
Țara de origine a acestor puști airsoft este Japonia, fiindcă o firmă renumită japoneză Tokyo Marui cea care a început să le dezvolte. Această firmă este considerată inventatorul sistemului personalizat de gearbox pentru puști airsoft.

Unul dintre cele mai cunoscute baterii ale puștilor airsoft este un acumulator mare de 8,4 V, cu o capacitate între 2200 și 5000 mAh. Există însă și baterii care poartă denumirea de „mini” și „stick”, având capacități de 900 ~ 1600 mAh. Tensiunile pentru bateriile NiMH variază de la 7,2 V la 12 V.

Tagged: Tags