Călătorii fără griji în orice colț al lumii

Când plănuim o vacanță în străinătate este recomandat să planificăm și asigurarea de călătorie. De ce este important să avem o asigurare de călătorie? În primul rând toată lumea are nevoie să se simtă în siguranță în timpul călătoriei.

O asigurare de călătorie oferă protecție și liniște,iar scopul asigurării este de a proteja sănătatea și finanțele noastre. Asigurarea de călătorie este o decizie importantă pentru orice persoană care călătorește. Alegerea unei asigurare de călătorie necesită timp, atenție și tot odată necesită și o mare analiză. Riscurile sunt imprevizibile, dar asigurarea vine întotdeauna în ajutor când este vorba despre necaz, de aceea în drumul și în timpul călătoriei puteți să vă relaxați, iar tot cu o asigurare pentru călătorie în străinătate totul este sub control.

Grupul AXA oferă soluții și diferite tipuri de asigurări de călătorie. Una dintre principiile noastre este să construim și să oferim soluții structurate care să vă ofere protecție de calitate în timpul călătoriei în orice colț al lumii. La noi puteți să cumpărați o asigurare de călătorie în doar câteva minute. Avem variante pentru cheltuieli și asigurare medicală, asistență, asigurare pentru accidente, asigurare de bagaje. Pachetele și ofertele sunt variabile, pentru orice nevoie și preferință.

Produsele noastre sunt special construite pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților noștri. Între timp, serviciile noastre sunt de încredere. Puteți să alegeți pachetul Protector, Înțelept sau Prudent. Dacă doriți și mai ales dacă sunteți nevoit puteți să extindeți acoperirea și varianta asigurării de călătorie cu oferte și opțiuni suplimentare. Cu o asigurare prin cu Grupul AXA aveți asistență profesională 24 ore pe zi, se acordă asistență ori unde în lume ați afla, chiar dacă nu vorbiți limba țării unde ați planificat călătoria.