Ce aveți de făcut în cazul în care sunteți acuzat de trafic de persoane?

Traficul de persoane este un lucru groaznic, atât pentru victimă, cât pentru aparținătorii acesteia sau pentru cei de care aparține acest caz. Ce aveți de făcut în cazul în care sunteți acuzat de trafic de persoane? În acest articol dorim să oferim răspuns și să vă acordăm puțin ajutor în acest caz. Așadar, următoarele rânduri au rol informativ cu privire la această temă. Dacă dumneavoastră sau o persoană dragă a fost acuzată de trafic de persoane de către autoritățile din Ungaria, aceste rânduri au fost scrise pentru dumneavoastră.
Dacă sunteți urmărit penal ca fiind suspect de infracțiune de trafic de persoane sau deja ați fost citat la audiență, contactați-mă în grabă. Ce vă pot oferi eu? În primă instanță vă voi organiza o întâlnire cu un avocat specializat pe acest domeniu. În această întâlnire avocatul va prezenta fiecare mic detaliu privind drepturile și obligațiile persoanei acuzate, etapele procedurii penale și pedepsele posibile la care se poate aștepta. După ce sunteți deținătorul acestor informații veți putea decide dacă în continuare doriți să beneficiați de ajutorul avocatului specializat pe cazurile de trafic de persoane sau nu.


Dacă nu sunteți vorbitor de performanță a limbii maghiare va fi mai dificil să faceți față la etapele procedurii penale care vă așteaptă. Se știe foarte clar faptul că în cazul traficului de persoane pedepsele sunt destul de severe. În acest caz v-aș recomanda să apelați la serviciile unui traducător. Înainte de a mă contacta în această privință v-aș spune faptul că autoritățile au obligația de a pune la dispoziția unui acuzat care nu vorbește limba un interpret. Interpretul nu are obligația să aibă o calificare juridică, astfel pot apărea neînțelegeri în traducerea termenilor juridici. Totodată, nu vă bazați pe faptul că scopul acestui interpret este să aibă în vedere și interesele dumneavoastră. În orice conflict, cheia este comunicarea clară și eficientă. Nu ratați această posibilitate!