Tricouri personalizate la preț mic numai de la Tricoul Ideal!

Tricoul Ideal oferă o gamă largă de produse personalizate, cu atenția asupra detaliilor. Te așteaptăm cu tricouri personalizate preț avantajos, sacoșe cu design unic, măști personalizate, și multe altele. Oferim o gamă largă de tricouri albe sau monocolor, care pot fi personalizate cu logo-ul firmei. O idee inedită de promovare a afacerii dvs, le puteți oferi gratuit angajaților sau clienților care vă vor face publicitate. Unul dintre cele mai ieftine și vizibile reclame sunt personalizarea materialelor oferite angajaților, clienților sau partenerilor de afaceri. La Tricoul Ideal toate produsele pot fi personalizate cu grafica dorită și sunt foarte rezistente, principalul lor avantaj fiind utilizarea îndelungată.

Pentru tricouri personalizate folosim doar tricouri de marcă SOL’S, o calitate superioară, confecționate din bumbac 100%, care se pot spăla la 40°C. Materialul, cusăturile și imprimatul sunt foarte rezistente, putând oferi clienților tricouri personalizate preț mic! Tricoul Ideal aplică cea mai nouă tehnologie de imprimare, și anume printul direct pe materiale textile (DTG), rezultatul fiind printuri în culori vii și sofisticate, durabile și fine, folosind vopsele testate dermatologic.
Pentru a vizualiza oferta noastră, intră pe site-ul nostru www.tricoulideal.ro și caută între ClipArt-uri elementele care îți plac sau încarcă imaginea ta, logo-ul firmei, care poate fi tipărit pe produsul ales în dimensiunea solicitată. Alege și tu tricouri personalizate preț mic pentru a asigura vizibilitate mărcii tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *