Convectorul electric, te vei îndrăgosti de el

Convectorul electric Adax VP10 mai nou este foarte cunoscut și folosit. Este un sistem de încălzire electric modern, economic, eficient, stilat și mai mult de atât, se găsește la un preț chiar foarte bun.

Convectorul electric datorită stilului în care este creat înbunătățește aspectul încăperii. Convectorul electric poate fi utilizat pentru orice tip de încăpere. Se poate utiliza foarte eficient și în cazul renovărilor sau a extinderii unei construcții pe lângă un sistem de încălzire deja folosit. Este foarte importantă reglarea corespunzătoare, pentru a reduce cheltuielile. Fiecare model de convector electric are inclus un termostat, care preia comenzi atât mecanice, cât și electronice.

Termostatul din interiorul convector electric poate fi reglat manual. Cu ajutorul unui senzor electric inclus este sesizată temperatura, datorită căruia este oferită o folosire economică, față de termostatele mecanice. Direcționarea acestui termostat este silențioasă, și mai mult de atât, este precizată cu exactitudine.


Înălțimea acestui convector electric este de 295 mm, dar lungimea acestuia diferă în funcție de randementul produs. Convectorul electric este instalat la racord la rețea cu împământare , aparținând clasei de protecție IP21.
Acest tip de convector electric cu termostatul mecanic și reglabil manual atunci când este pus în funcție sau oprit semnalizează acest lucru printr-un sunet redus al schimbării.

Așadar , consider că achiziționarea unui convector electric este o investiție pe termen lung și eficient. Un convector electric ne poate înbunătății viața de zi cu zi, dar și pe o perioadă de timp îndelungat. Nu vă va părea rău dacă achiziționați acest convector electric, garantat, nu vă va dezamăgi. Achiziționați-vă unul cu încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *