Vânzarea cherestelei de rășinoase la Rapidforest se desfășoară pe bază de comenzi prealabile

Compania noastră, Rapidforest, are ca profil principal vânzarea de bușteni, ceea ce necesită o minimă prelucrare. Pentru a valorifica fiecare buștean extras din pădure, ne-am axat și pe vânzarea cherestelei de rășinoase, obținute din bușteni de calitate II și III.
În ceea ce privește clasificarea speciilor de copaci din punctul de vedere al contrucțiilor, facem distincția între două variante: lemne de esență moale sau tare. Prelucrarea lemnelor de esență tare este o sarcină foarte dificilă, deși sunt deosebit de durabile și rezistente. În schimb, grupul lemnelor de esență moale, la care pinul poate fi clasificat, are multe avantaje. Este durabil, rezistent, cu o vână naturală care îi conferă un aspect unic, este și ușor de prelucrat.

Cheresteaua de rășinoase rezultă din prelucrarea buștenilor de gater. Din acestea se produc grinzi, șipci și scânduri de diverse mărimi, care sunt potrivite pentru utilizare cu modificări minime sau utilizare imediată. Vânzarea cherestelei de rășinoase se desfășoară pe bază de comenzi, iar cantitatea minimă pe care o vindem este de 45 de metri cubi. Dispunem de o aprovizionare continuă de materii prime suficiente, din care puteți să vă alegeți. Pe lângă vânzarea cherestelei de rășinoase, debitate și uscate la cererea clientului, vă putem oferi și transport gratuit, vă rugăm, contactați-ne cu încredere, specialiștii noștri vă stau la dispoziție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *